The Lanthorn
Owner Co-owned by Gillian, Lance, Joe, Hailey, and Brynn Established 2019
Purpose Residence
Status

The Lanthorn (an old word used for the lantern room of a lighthouse) is a Romanesque-style building constructed in 1899. Obviously it has been renovated many times over the ensuing decades, but apparently everyone who ever bought the building loved the fire pole because it still remains.

The upper level was subdivided into four small apartments at some point, perhaps in the 1980s based on the appliances within. The lower level has a massive set of windows where the old fire truck bay door once stood, the bottom half bricked over to create a wall instead of windows that touched the ground.

The front door of the building opens into a large common area that resembles a lobby, and the back half of the lower level was partitioned off into several more small apartments.

The Lanthorn

Additional Info

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License